Baner

Izaberite željenu kategoriju

Share |
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Villa Alby
PDF Štampa El. pošta

Villa Alby                                        -VILLA  ALBY-

Villa Alby u svojim smeštajnim kapacitetima vam dragi naši nudi kompletnu relaksaciju duha i tela a po pristupačnim cjenama.
Villa Alby je smeštana u Dobrim Vodama na osmom kilometru od Bara prema Ulcinju. Dobre Vode kao što samo ime kaže je mesto sa najčistijom vodom na Crnogorskom Primorju,šljukovitim plažama i namenski podignutim zelenilom za dodatnu Jonizaciju vazduha. Tako da je idealno mesto za porodično ljetovanje.


Villa Alby je novosagrađen objekat na 50m. od plaže, sa punim komforom. Svaki apartman sadrži: kuhinju, kupatilo, klima uređaj, Tv, Sat. kao i predivne tarase koje pružaju savršen užitak s pogledom na more.Ljubazni domaćini su opravdali ukazano povjerenje gostiju sa prostora bivše SFRJ i inostranstva što ujedno je razlog više da posetite ovaj turistički objekat u kome je sve podređeno gostoprimstvu i komforu gostiju. Plaža Veliki Pijesak gde se nalazi Villa Alby je veoma posjećena i na njoj se nalaze brojni restorani, kafiterije, slastičare, Noćni Klubovi kao i mini marketi.
 Gostujući u našim apartmanima pruža vam se prilika da posjetite znamenitosti grada Bara i Crne Gore.Apartmani su udaljeni svega 7 km. od drevnog Starog Bara kao i čuvene stare masline koja ima preko 2000god. Dvorca Kralja Nikole 10 km. Koji se nalazi na samom šetalištu grada Bara, kao i svega 35 km. od Skadarskog Jezera jednog od najvećih dragulja Evrope.
U Dobrim Vodima postoji stara izreka koja kaže:kako sam te počekao tako ćeš mi i doći izled postera.

Naši gosti koji su već boravili u Villi Alby ostavili su pjesmicu za sećanje:

-Ekstra sobe,ekstra apartmani
-Dođi čovječe pogledaj stani.
-Prava usluga,gazde ko posluga,
-Svako jutro pićes kafu vruću,
-Ama dolazi u Hokijevu kuću.

Kontakt telefoni:
00382 69/626-120
00382 67/825-440

Ukoliko zovete telefonom molimo vas da pomenete sajt
dobravoda.me da bi vlasnik znao o kome se oglasu radi.

 


 
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner